Over Rugzakonline.nl

Rugzakonline is ontstaan met als doel een webwinkel op te zetten met een ruim aanbod op het gebied van rugzakken, trendy schooltassen, kindertassen en reisbagage. Rugzakonline is onderdeel van de webshop Kofferonline.

Iedere klant kan bij ons slagen door de grote collectie rugzakken, schooltassen, kindertassen, outdoor rugtassen, reistassen met of zonder wielen en koffers in verschillende prijscategorieën. Rugzakonline is op dit moment officieel dealer van de topmerken als: Travelite, Decent, Eastpak, Berba, Camel active, Converse en vele andere merken.

Alle producten in onze webwinkel worden geleverd met volledige (fabrieks) garantie en gratis naar u opgestuurd. Wanneer uw product door ons retour wordt ontvangen, sturen wij uw nieuwe product binnen enkele dagen naar u toe of storten wij uw geld terug.

Onze klantenservice@rugzakonline.nl staat dagelijks voor u klaar en wilt u graag voorzien van advies of helpen bij het oplossen van problemen en wij kunnen uw vragen meteen beantwoorden.

Rugzakonline streeft er naar het productaanbod continue te vernieuwen en uit te breiden met nieuwe collecties en merken. Komt u dan ook regelmatig even langs voor de nieuwste collecties en aanbiedingen op het gebied van koffers en tassen.

Namens Rugzakonline wensen wij u veel plezier in onze webwinkel.


Accept

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.